Advokat Gävle – advokat, med bred expertis

Advokat Gävle

Advokat Gävle? Entreprenadrätt är en viktig aspekt av byggbranschen som rör juridiska förhållanden mellan byggherrar, entreprenörer och konsulter. Vi på Vasa Advokatbyrå har många kunder från Gävle och har lång erfarenhet av att hantera entreprenadrättsliga frågor och kan hjälpa dig som klient att säkerställa att ditt byggprojekt löper smidigt och utan onödiga tvister.

Vi ger rådgivning och juridiskt stöd i följande entreprenadrättsliga frågor:

 • Upprättande av entreprenadavtal
 • Kontroll av avtal och anbudshandlingar
 • Förhandlingar mellan parterna
 • Hantering av entreprenadtvister
 • Rådgivning om entreprenadgarantier och säkerheter

Avtalstvist: Hjälp med att lösa konflikter i avtalsförhållanden

Avtalstvister är en vanlig förekomst i affärslivet och kan uppstå av en rad olika anledningar. Vi på Advokatbyrå Gävle har lång erfarenhet av att hantera avtalstvister och kan hjälpa dig att lösa konflikter som kan uppstå mellan parter i avtalsförhållanden.

Vi erbjuder juridiskt stöd i följande avtalstvistsituationer:

Försäkringsrätt: Stöd vid försäkringsfrågor och skadeärenden

Försäkringsrätt är ett område som rör juridiska aspekter av försäkringsavtal och skadeärenden. Vi på Advokatbyrå Vasa har expertis inom försäkringsrätt och kan hjälpa dig att hantera försäkringsfrågor och skadeärenden på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder juridiskt stöd i följande försäkringsrättsliga frågor:

 • Granskning av försäkringsavtal
 • Rådgivning kring försäkringsvillkor och ersättningar
 • Förhandlingar med försäkringsbolag
 • Hantering av skadeärenden och försäkringsersättningar
 • Tvistlösning i försäkringsärenden

Vi tar emot klienter från Gävle och omnejd

Vårt fokus ligger på att förstå varje klients unika situation och erbjuda skräddarsydda juridiska lösningar som möter deras behov. Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att få kvalificerat juridiskt stöd och rådgivning, oavsett om du är en privatperson eller företagare.

Personligt engagemang och hög service

Vi värderar personligt engagemang och hög service. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra klienter genom att erbjuda individuellt anpassade lösningar och en öppen kommunikation. Våra advokater arbetar nära klienterna och är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd.

Erfarna och kompetenta advokater

Vårt team består av erfarna och kompetenta advokater som är specialiserade inom entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste juridiska trenderna och lagändringarna för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra klienter.

Förmånliga priser och kostnadseffektiva lösningar

Vi är medvetna om att juridiska frågor ofta kan vara kostsamma och tidskrävande. Därför erbjuder vi förmånliga priser och strävar efter att hitta kostnadseffektiva lösningar för våra klienter. Vi tror att kvalitativ juridisk rådgivning inte behöver kosta en förmögenhet och arbetar därför hårt för att erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Sammanfattning

Vi är en advokatbyrå som åtar oss kunder i Gävle och som är specialiserade på entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med rådgivning och juridiska tjänster inom dessa områden.

Advokat Gävle? Vi är experter på att hantera frågor rörande avtal mellan byggherrar och entreprenörer, avtalstvister och försäkringsrätt. Vi är engagerade i att hjälpa våra klienter att lösa deras juridiska problem på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka en konsultation eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina juridiska behov.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om advokat gävle – advokat, med bred expertis

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

 1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
 2. Vi lyssnar på dig
 3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
 4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
 5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.