Advokat Uppsala – advokat, med bred expertis

Advokat Uppsala

Advokat Uppsala? Vi är en advokatbyrå som åtar oss uppdrag i Uppsala och som specialiserar oss på entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med rådgivning och juridiska tjänster inom dessa områden.

Entreprenadrätt

Inom entreprenadrätt hanterar vi frågor som rör avtal mellan byggherrar och entreprenörer. Detta kan exempelvis handla om upphandlingar, avtalsskrivning, entreprenadjuridik och tvister mellan parterna. Vi hjälper våra klienter att undvika konflikter genom att säkerställa att avtalen är tydliga och välformulerade, samt att båda parter har förstått vad som förväntas av dem. Om en tvist ändå uppstår är vi experter på att hantera förhandlingar och processer för att uppnå en lösning som är gynnsam för våra klienter.

Avtalstvist

Avtalstvister är en av de vanligaste formerna av tvister i affärslivet. Det kan handla om allt från avtal om köp av varor eller tjänster till hyresavtal eller leasingavtal. Vår expertis inom avtalstvister inkluderar bland annat att hantera förhandlingar, medling och skiljeförfaranden. Vi är också erfarna i att representera våra klienter inför domstol om en lösning inte kan nås på annat sätt.

Försäkringsrätt

Försäkringsrätt är ett område som kan vara komplicerat och utmanande för enskilda personer och företag. Vår erfarenhet inom försäkringsrätt inkluderar frågor som rör försäkringsavtal, skadereglering och ansvarsfrågor. Vi hjälper våra klienter att förstå sina försäkringsavtal och vad som är täckt och inte täckt, samt att försvara deras rättigheter i samband med skador eller andra förluster.

Vårt engagemang

Som advokater har vi ett stort ansvar gentemot våra klienter att leverera högsta möjliga kvalitet på våra tjänster. Vi är engagerade i att hjälpa våra klienter att uppnå sina mål och att lösa deras juridiska problem på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Vi tror också på att bygga starka relationer med våra klienter genom att ha en öppen kommunikation och att vara lyhörda för deras behov.

Sammanfattning

Vi är en advokatbyrå som åtar oss kunder i Uppsala och som är specialiserade på entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med rådgivning och juridiska tjänster inom dessa områden.

Advokat Uppsala, vi är experter på att hantera frågor rörande avtal mellan byggherrar och entreprenörer, avtalstvister och försäkringsrätt. Vi är engagerade i att hjälpa våra klienter att lösa deras juridiska problem på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka en konsultation eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina juridiska behov.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om advokat uppsala – advokat, med bred expertis

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

  1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
  2. Vi lyssnar på dig
  3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
  4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
  5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.