Advokat Malmö – advokat med bred expertis

Advokat Malmö?vi är en framstående advokatbyrå som erbjuder omfattande juridiska tjänster inom entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig navigera genom dessa ofta komplexa juridiska områden. Vi tar en närmare titt på dessa specialområden och hur vi kan hjälpa dig att hantera din situation.

Entreprenadrätt – Stöd genom alla faser av entreprenadprocessen

Entreprenadrätt är en viktig gren inom juridiken som omfattar regler och lagar som gäller byggande och anläggning av fastigheter. Det handlar om att skydda både beställare och entreprenörer genom hela entreprenadprocessen, från upphandling till färdigställande av projektet. Vår expertis inom entreprenadrätt inkluderar följande:

Planering och upphandling

Vi hjälper dig att förbereda och granska entreprenadavtal, anbud och andra dokument som krävs för att säkerställa en framgångsrik upphandling. Detta innefattar att se till att alla parter har klara och tydliga förväntningar samt att skydda dina intressen och rättigheter.

Genomförande och avtalsstyrning

Vi stöttar dig genom entreprenadprocessen, från start till mål, med rådgivning om avtalsstyrning och förvaltning. Detta inkluderar att hjälpa dig att hantera förändringar och att säkerställa att avtalsvillkor och lagar följs.

Tvistelösning och skiljeförfaranden

Om det uppstår tvister under entreprenadens gång, bistår vi dig med att lösa konflikter genom förhandlingar, medling, skiljeförfaranden eller domstolsprocesser, beroende på vad som passar bäst för din situation.

Avtalstvist – Effektiva lösningar för kommersiella och privata avtalstvister

Avtalstvister kan uppstå i alla typer av affärsrelationer och är en vanlig orsak till juridiska problem. Vår expertis inom avtalstvist inkluderar följande områden:

Granskning av avtalsvillkor

Vi hjälper dig att granska och förstå avtalsvillkor samt att identifiera eventuella problem eller oklarheter som kan leda till tvister.

Tvistelösning

Vi försöker först hitta en fredlig lösning genom förhandlingar och medling. Om det inte är möjligt, bistår vi dig genom rättsprocessen för att säkerställa att dina rättigheter och intressen skyddas.

Sammanfattning

Advokatbyrå Malmö, vi tar emot klienter från hela Sverige är stolta över att erbjuda högkvalitativ rådgivning och juridisk hjälp till våra klienter. Vi är experter på entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt och har en gedigen kunskap inom dessa områden. Vi arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna för våra klienter och strävar efter att lösa rättsliga problem på ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Vi har en personlig och engagerad approach till vårt arbete och ser till att alltid hålla våra klienter uppdaterade om deras ärenden. Om du behöver hjälp inom entreprenadrätt, avtalstvist eller försäkringsrätt, är du välkommen att kontakta oss en advokatbyrå som tar emot klienter från Malmö. Vi är redo att hjälpa dig att lösa dina rättsliga problem på ett effektivt och professionellt sätt.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om advokat malmö – advokat med bred expertis

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

  1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
  2. Vi lyssnar på dig
  3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
  4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
  5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.