Advokat Göteborg, advokat med bred expertis

Advokat Göteborg

Advokat Göteborg? Entreprenadrätten är en del av den svenska civilrätten och reglerar förhållandet mellan parterna i en entreprenad, vanligtvis beställaren och entreprenören. Entreprenadrätten omfattar bland annat avtalsrätt, skadeståndsrätt och arbetsrätt. Det finns flera lagar och standardavtal som styr entreprenadrätten i Sverige, såsom AB 04, ABT 06 och ABK 09. En advokat med expertis inom entreprenadrätt kan hjälpa dig att tolka och tillämpa dessa regler i praktiken och att företräda dig i tvister som kan uppstå under entreprenadens gång.

Avtalstvister inom entreprenadrätt

Avtalstvister är vanliga inom entreprenadrätten, då det ofta uppstår meningsskiljaktigheter mellan parterna om avtalets innehåll och tolkning. En advokat med erfarenhet av avtalstvister kan hjälpa dig att lösa dessa tvister på ett effektivt sätt. Några vanliga typer av avtalstvister inom entreprenadrätten är:

  • Försenade eller ofullständiga arbeten
  • Fel och brister i utförandet eller projekteringen
  • Ändringar och tilläggsarbeten
  • Ekonomiska krav och betalningstvister

Försäkringsrätt inom entreprenadrätten

Försäkringsrätt är en annan viktig aspekt av entreprenadrätten, eftersom den reglerar försäkringar som parterna tecknar för att skydda sig mot ekonomiska förluster och risker under entreprenadens gång. En advokat med erfarenhet inom försäkringsrätt kan hjälpa dig att förstå och tillämpa reglerna för försäkringar inom entreprenadrätten. Några exempel på försäkringar som är relevanta inom entreprenadrätten är:

Sammanfattning

Advokatbyrå Göteborg, vi tar emot klienter från hela Sverige är stolta över att erbjuda högkvalitativ rådgivning och juridisk hjälp till våra klienter. Vi är experter på entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt och har en gedigen kunskap inom dessa områden. Vi arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna för våra klienter och strävar efter att lösa rättsliga problem på ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Vi har en personlig och engagerad approach till vårt arbete och ser till att alltid hålla våra klienter uppdaterade om deras ärenden. Om du behöver hjälp inom entreprenadrätt, avtalstvist eller försäkringsrätt, är du välkommen att kontakta oss en advokatbyrå som tar emot klienter från Göteborg. Vi är redo att hjälpa dig att lösa dina rättsliga problem på ett effektivt och professionellt sätt.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om advokat göteborg, advokat med bred expertis

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

  1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
  2. Vi lyssnar på dig
  3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
  4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
  5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.