Byggbolagen bör kanske frukta den nya domen från Stockholms tingsrätt. En kvinnlig köpare som ville häva köpet av en bostadsrätt efter en försening på 6-10 veckor vann målet. Detta innebär att miljardbelopp står på spel eftersom det är många som nu vill dra sig ur sina förhandsavtal. Byggbolagen har sett en föranmälan som strikt bindande men nu är inte fallet så. De flesta nyproduktionerna är kraftigt försenade och ofta med mer än 10 veckor. Domen innebär att rättsläget avseende frånträdande av förhandsavtal klarnar något

4 anledningar till att välja Vasa Advokatbyrå

Vi prioriterar dig som har problem och löser din tvist. Företag och privatpersoner är lika varmt välkomna till oss. Vasa Advokatbyrå startades 2002 av advokat Per-Ulrik Andersson och på firman finns ett flertal duktiga jurister. Tillsammans med oss blir du starkare!

  • Självklart kostar inte det inledande samtalet, vi är intresserade av att lyssna på dig
  • Vi är specialister på många områden, bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
  • Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
  • Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och ärlighet i ditt ärende

För att vi skall kunna åta oss ett uppdrag måste ärendet uppgå till minst ett halvt basbelopp eller mer. Om ärendet gäller mindre summor kan vi således inte hjälpa dig.

Om du sitter med ett förhandsavtal som du vill frångå eller ha hjälp med, tveka inte att ta kontakt med oss. Första samtalet kostnadsfritt 08-678 43 00

Här har du mer information om domen

SvD har skrivit om fallet, läs artikeln som du finner här

För att vi skall kunna åta oss ett uppdrag måste ärendet uppgå till minst ett halvt basbelopp eller mer. Om ärendet gäller mindre summor kan vi således inte hjälpa dig.

Call Now ButtonSamtalet är kostnadsfritt