Advokat Sundsvall, advokat med bred expertis

Advokat Sundsvall

Advokat Sundsvall? Entreprenadrätten är en juridisk gren som behandlar relationerna mellan entreprenörer, beställare och andra aktörer inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi på Vasa Advokatbyrå tar gärna emot kunder från Sundsvall erbjuder professionell hjälp och rådgivning vid entreprenadkontrakt, tvister och andra juridiska frågor som kan uppstå under projektets gång. Våra tjänster inkluderar bland annat:

 • Granskning av entreprenadkontrakt
 • Förhandling och upprättande av entreprenadavtal
 • Rådgivning kring ansvarsfrågor och försäkringsärenden
 • Biträde vid entreprenadtvister

Avtalstvist i Sundsvall: Juridisk hjälp när konflikter uppstår

 • Utredning av avtalsbrott och dess konsekvenser
 • Förhandlingar och medling i avtalstvister
 • Biträde vid domstolsprocesser och skiljeförfaranden
 • Rådgivning kring skadestånd och andra påföljder vid avtalsbrott

Försäkringsrätt i Sundsvall: Stöd när olyckan är framme

Försäkringsrätten är en juridisk disciplin som behandlar försäkringsavtal och de rättigheter och skyldigheter som följer med dessa. En advokat Sundsvall (vi finns i Stockholm men hjälper dig gärna) hjälper dig att förstå och hantera försäkringsfrågor, oavsett om det gäller att teckna försäkring, tolka försäkringsvillkor eller hantera en försäkringsersättning. Våra tjänster inom försäkringsrätt inkluderar:

 • Granskning och tolkning av försäkringsavtal
 • Rådgivning vid skadeanmälan och försäkringsärenden
 • Förhandling med försäkringsbolag om ersättning
 • Biträde vid tvister med försäkringsbolag

Vi tar emot klienter från Sundsvall och omnejd

Advokat Sundsvall, vi finns i Stockholm men hjälper dig gärna, är stolta över att erbjuda våra tjänster till klienter från Sundsvall och omkringliggande områden. Vår expertis inom entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt gör oss till det självklara valet för dig som söker juridisk hjälp i Sundsvall.

Inledande telefonsamtalet är kostnadsfritt

Vi förstår att det kan vara svårt att veta om du behöver juridisk hjälp och vilken typ av hjälp som passar bäst för din situation. Därför erbjuder vi som advokat Sundsvall, vi finns i Stockholm men hjälper dig gärna, en kostnadsfri inledande telefonsamtal där vi kan diskutera ditt ärende och ge dig en uppfattning om hur vi kan hjälpa dig. Detta ger dig möjlighet att träffa oss och känna dig trygg i ditt val av advokat.

Vårt åtagande för kvalitet och klientnöjdhet

Som en av de ledande advokatbyrå i Sundsvall är vårt mål att erbjuda högkvalitativa juridiska tjänster som uppfyller våra klienters förväntningar och behov. Vi arbetar ständigt för att förbättra och anpassa våra tjänster efter den senaste juridiska utvecklingen och våra klienters önskemål. Genom att anlita oss på Vasa Advokatbyrå kan du förvänta dig:

 • Engagerade och erfarna advokater inom entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt
 • En individuellt anpassad strategi för att lösa ditt juridiska ärende på bästa möjliga sätt
 • Tydlig och ärlig kommunikation under hela processen
 • En lösningsorienterad inställning för att minimera konflikter och maximera resultatet för dig som klient

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri telefonsamtal

Om du är i behov av juridisk hjälp inom entreprenadrätt, avtalstvist eller försäkringsrätt i Sundsvall, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att besöka vårt kontor för att boka en kostnadsfri första telefonsamtal. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt juridiska ärende och att ge dig den trygghet och det stöd du behöver.


I sammanfattning erbjuder vi på Vasa Advokatbyrå omfattande juridiska tjänster inom entreprenadrätt, avtalstvist och försäkringsrätt för klienter i Sundsvall och omnejd. Genom att anlita oss får du tillgång till engagerade och kunniga advokater som kan hjälpa dig att navigera i det juridiska landskapet och lösa dina ärenden på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri första telefonsamtal och låt oss hjälpa dig med ditt juridiska ärende.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om advokat sundsvall, advokat med bred expertis

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

 1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
 2. Vi lyssnar på dig
 3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
 4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
 5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.