Bygga pool med totalentreprenad – så går det till

Drömmer du om att kunna ta ett svalkande dopp i din egen pool? Bygga en pool kräver noggrann planering och expertis. I den här bloggen guidar vi dig steg för steg genom processen med totalentreprenad för en smidig poolbyggnation.

Läs vidare och ta första steget mot din drömpool!

Bygga pool med totalentreprenad

Ett poolprojekt med totalentreprenad innebär att en erfaren poolbyggare tar hand om hela processen från design till installation. Genom att samarbeta med en kunnig entreprenör kan du få din drömpool byggd på ett smidigt och effektivt sätt.

Genomgång av poolprojektet med en säljare

Att bygga pool med totalentreprenad inleds med en grundlig genomgång av ditt poolprojekt. En erfaren säljare från Poolföretaget möter dig för att diskutera alla detaljer och önskemål som rör din blivande poolanläggning.

 • Säljaren lyssnar först och främst på dina visioner kring pooldesign och funktion.
 • Du får information om olika materialval och tekniska lösningar som passar just ditt projekt.
 • Tillsammans går ni igenom tomtens förutsättningar, vilket är avgörande för placering och poolkonstruktion.
 • Säljaren hjälper till med att skapa en realistisk tidsplan för poolbyggningen.
 • Du blir informerad om de lagar och regler som gäller vid poolinstallation i ditt område.
 • En preliminär poolkostnad kalkyleras utifrån val av storlek, design och tillbehör.
 • Poolentreprenören kommer även ta upp vikten av god planering för ett lyckat resultat.

Godkännande av offert från Poolmakarna

När du har gått igenom poolprojektet med säljaren och anpassat planen utifrån dina önskemål, är nästa steg att godkänna offerten från Poolmakarna. Genom att acceptera offerten går du vidare med totalentreprenaden för att bygga din pool enligt de överenskomna specifikationerna.

Denna process markerar en viktig milstolpe i poolbyggnadsprojektet och banar väg för det praktiska arbetet att påbörjas enligt plan.

Få en fri offert på din totalentreprenad för poolbygge

Få en gratis offert för att bygga din pool med totalentreprenad. Kontakta Poolmakarna för en skräddarsydd prisuppskattning baserad på dina behov och önskemål. Vårt team står redo att ge dig en transparent och konkurrenskraftig offert för ditt poolbygge.

Vanliga Frågor

1. Vad innebär det att bygga pool med totalentreprenad?

Att bygga pool med totalentreprenad betyder att ett företag tar hand om hela byggprocessen, från poolplanering till det färdiga bygget.

2. Hur börjar jag processen för att bygga pool?

Du börjar med att planera din pool tillsammans med en erfaren entreprenör som kan vägleda dig genom de olika stegen i processen.

3. Kan entreprenören hjälpa till med design och placering av poolen?

Ja, din poolentreprenad inkluderar hjälp med designval och förslag på var i trädgården poolen kan placeras bäst.

4. Är det mycket arbete för mig som kund under byggtiden?

Nej, när du väljer totalentreprenad sköter entreprenören det mesta av arbetet och du får regelbundna uppdateringar om projektets framsteg.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om bygga pool med totalentreprenad – så går det till

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

 1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
 2. Vi lyssnar på dig
 3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
 4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
 5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.