\Agria dolda fel försäkring för valpar och kattungar\

Att köpa en ny valp eller kattunge är en glädjefylld händelse, men det kan också innebära oväntade utmaningar. Ett sådant problem är risken för dolda sjukdomar eller defekter som kan upptäckas först efter att det nya husdjuret har kommit hem.

Denna artikel kommer att förklara hur Agria Dolda Felförsäkring kan erbjuda skydd och trygghet för både uppfödare och nya ägare. Läs vidare för att upptäcka hur du kan säkra ditt djurs framtid.

Sammanfattning

 • Agria Dolda Felförsäkring skyddar uppfödare och nya ägare mot oväntade kostnader för dolda fel hos valpar och kattungar efter leverans.
 • Försäkringen täcker djuren i över tre år, vilket är längre än den lagstadgade garantitiden och ger därmed extra säkerhet.
 • Uppfödaren kan erbjuda denna försäkring till köpare och därigenom öka förtroendet och tryggheten vid köp av ett nytt husdjur.
 • Priset på försäkringen varierar beroende på faktorer som ras, ålder och hälsa, men uppfödare med flera djur kan få rabatter.
 • Information om priser och hur man tecknar försäkringen finns enkelt tillgänglig via Agrias hemsida, telefon eller onlinechatt.

Vad är Agria Dolda Felförsäkring för valpar och kattungar?

Agria Dolda Felförsäkring är en speciell försäkring för uppfödare som skyddar mot upptäckta fel hos valpar och kattungar efter leverans. Försäkringen gäller i över tre år och ger trygghet för både uppfödaren och den nya ägaren.

Speciell försäkring för uppfödare

För hunduppfödare och kattuppfödare finns en specialförsäkring utformad för att ge extra trygghet. Den täcker dolda fel som kan upptäckas hos valpar eller kattungar efter att de nått sitt nya hem.

Med denna försäkring kan uppfödare erbjuda sina köpare ett säkrare köp, och samtidigt skydda sig själva mot oväntade veterinärvårdsförsäkringskostnader som kan uppstå om valpen eller kattungen är sjuk eller har missbildningar.

Försäkringen ger en trygghet som sträcker sig över tre år, vilket oftast är längre än vad som krävs enligt konsumentköplagen. Detta innebär att uppfödaren kan försäkra sina djur långt över den lagstadgade tiden och därmed stärka relationen med köparen genom att visa extra ansvarstagande.

Djurförsäkringen är anpassad för uppfödarnas specifika behov och bidrar till att förebygga ekonomiska förluster relaterade till olycksfall eller sjukdomar hos de små djuren.

Skyddar mot upptäckta fel hos valpar och kattungar efter leverans

Agria Dolda Felförsäkring för valpar och kattungar ger skydd mot upptäckta fel hos djuren efter leverans. Detta innebär trygghet för både uppfödare och ny ägare. Med denna försäkring kan eventuella veterinärvårdskostnader täckas om det upptäcks fel eller sjukdomar hos valpar eller kattungar under de första tre åren av deras liv.

Denna försäkring ger ett extra lager av säkerhet för köparen och kan underlätta för uppfödaren att säkra en sund affär.

Gäller i över tre år

Denna speciella försäkring ger skydd mot upptäckta fel hos valpar och kattungar efter leverans. Den ger ett långvarigt skydd som sträcker sig över en tidsperiod på mer än tre år.

Uppfödare kan vara trygga i vetskapen om att deras valpar och kattungar är täckta under denna förlängda tidsperiod, vilket ger en extra känsla av säkerhet för både dem och köparna.

Mer information om Agria Dolda Felförsäkring

Försäkringen ger uppfödare trygghet och skydd mot upptäckta fel hos valpar och kattungar efter leverans. Agria Dolda Felförsäkring är skräddarsydd för att ge uppfödare fördelar och trygghet i över tre år.

Fördelar för uppfödare

Agria Dolda Felförsäkring erbjuder fördelar för uppfödare genom:

 1. Skydd mot ekonomiska förluster vid upptäckta fel hos valpar och kattungar efter leverans, som säkerställer att uppfödaren inte bär hela kostnaden själv.
 2. Möjlighet att erbjuda kunderna extra trygghet, vilket kan öka förtroendet och underlätta försäljningen av valpar och kattungar.
 3. Långsiktigt skydd som gäller i över tre år, vilket ger stabilitet och minskar risken för oförutsedda utgifter relaterade till eventuella hälsoproblem hos djuren.

Priser och kontaktinformation

Informationen om priser och kontaktuppgifter för Agria Dolda Felförsäkring finns tydligt presenterad i tabellen nedan. Denna hjälper både nuvarande och blivande uppfödare att snabbt få en överblick om kostnader och hur de kan komma i kontakt med Agria för att teckna eller få mer information om försäkringen.

Prisinformation Kontaktinformation
Försäkringspremier varierar beroende på djurets ras, ålder och hälsa Kundservice kan nås via telefon eller e-post
Exakt pris erhålls efter genomförd hälsodeklaration Telefonnummer och e-postadress finns på Agrias hemsida
Rabatter kan tillämpas för uppfödare med flera djur Onlinechatt finns tillgänglig för snabba frågor
Detaljerad prislista kan beställas eller laddas ner online Personliga möten kan bokas med försäkringsrådgivare

Vanliga Frågor

1. Vad är Agria dolda fel försäkring för valpar och kattungar?

Agria dolda fel försäkring är en veterinärvårdsförsäkring som skyddar köpare av valpar och kattungar mot oväntade sjukvårdskostnader som inte syns vid köptillfället.

2. Hur kan Agria dolda fel försäkring säkra mitt köp av ett husdjur?

Genom att teckna den här försäkringen får du ekonomiskt skydd om din nyköpta valp eller kattunge skulle ha sjukdomar eller problem som inte upptäcktes vid hästköpet.

3. Vilka försäkringsmöjligheter erbjuder Agria förutom dolda fel försäkring?

Agria erbjuder flera typer av försäkringar som sjukförsäkring och veterinärmedicinsk vård, vilket ger bredare skydd för ditt djurs hälsa och ditt ekonomiska säkerhetsnät.

4. Måste jag använda ett speciellt försäkringsbolag för att få dolda fel försäkring?

Nej, det finns olika försäkringsbolag som erbjuder dolda fel försäkring, men det är viktigt att jämföra försäkringsvillkor för att hitta det alternativ som passar dig och ditt nya husdjur bäst.

(Vi reserverar oss för stavfel och/eller felskrivning. Varje klients ärende är unikt.)

Till sist om \agria dolda fel försäkring för valpar och kattungar\

Vasa Advokatbyrå hjälper gärna dig med allt från totalentreprenad, fastighetsrätt, avtalsrätt, dolda fel till att driva tvister. Så om du som privatperson eller ditt företag finns i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sollentuna, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Haninge, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Sundsvall, Luleå, Halmstad, Trelleborg, Lidingö, Kalmar, Växjö, Östersund, Falun, Skellefteå, Landskrona, Kristianstad, Tumba, Karlskrona, Uddevalla, Skövde, Varberg, Åkersberga, Märsta, Vallentuna, Nyköping, Lidköping, Lerum, Enköping, Alingsås, Ystad, Sandviken, Kungsbacka, Katrineholm, Nässjö, Strängnäs, Falkenberg, Ängelholm, Mariestad, Tranås, Motala, Vetlanda, Kiruna, Hässleholm eller Örnsköldsvik ska du inte tveka att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om oss – Vasa Advokatbyrå

Vasa Advokatbyrå är en välkänd advokatbyrå som har funnits sedan 2002. Vår ägare, tillika grundare, har varit advokat i mer än 20 år och har lång erfarenhet inom olika juridiska fält.

Utbildning och erfarenhet

Företagets ägare har en bakgrund som inkluderar en juridikexamen från Chicago Kent College of Law och två masterexamen inom internationell och finansiell rätt. Han har också arbetslivserfarenhet från tingsrätten mellan åren 1986-1989.

Specialområden

Vi på Vasa Advokatbyrå jobbar med många sorters juridiska frågor men är särskilt bra på ärenden som rör dolda fel, tvister och entreprenadrätt. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och hjälp i dessa ärenden.

Sammanfattning

Med en solid utbildning, lång erfarenhet och en fokusering på specifika juridiska områden är Vasa Advokatbyrå ett pålitligt val för dig som söker expertis inom juridik. Vi har etablerat oss som en trovärdig partner för kunder som behöver hjälp med svåra juridiska frågor.

Relaterade artiklar

5 bra anledningar till att välja oss

Tillsammans med oss blir du starkare!

 1. Självklart kostar inte det inledande telefonsamtalet
 2. Vi lyssnar på dig
 3. Vi är specialister på bl.a. fastighetsrätt, försäkringsrätt, entreprenad och tvister
 4. Vasa Advokatbyrå har starka finanser och en trygg ansvarsförsäkring
 5. Vi kommer ge dig vår högsta prioritet och hjälpa dig i ditt ärende

Prata med oss idag

Självklart kostar första telefonsamtalet ingenting. Så skriv till oss så ringer vi upp dig så snart vi kan. Förbered dig så gott du kan med den information du har tillgänglig.