Kontaktuppgifter

Vasa Advokatbyrå AB
Sköldungagatan 7
114 27 Stockholm

Telefon: 08-678 43 00

Epost: [email protected]

För ekonomirelaterade frågor: [email protected]

Les Terrasses de Bellevue
379 Corniche des Santolines 36/66 Corniche des Iles
06210 Mandelieu
Frankrike

Vi finns i Europa & Asien (Thailand)

Vi har kontor i Stockholm och samarbeten i Frankrike och Thailand.

Skicka gärna epost till [email protected], läs mer om Vasa Advokatbyrå här


Kort om Vasa Advokatbyrå AB

Vasa Advokatbyrå AB är en advokatbyrå som har varit verksam sedan advokat Per-Ulrik Andersson startade byrån år 2002. Våra klienter är såväl företagare, bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Vasa Advokatbyrå AB åtar sig uppdrag över hela Sverige och det går utmärkt att sköta merparten av kontakten via telefon eller via mejl för det fall klienten önskar detta. Ingen klient är mindre viktig än någon annan och vi är alltid måna om att ge bästa möjliga juridiska service till dig som klient. Inom de områden som vi är verksamma har vi en lång och gedigen erfarenhet.

Vasa Advokatbyrå AB är en advokatbyrå som arbetar med rådgivning och tvistelösning. Vi antar oss främst uppdrag inom entreprenadrätt, försäkringsrätt, avtalsrätt, bostadsrätt, arbetsgivarrätt och lokalhyra. Våra kompetenta biträdande jurister och advokat välkomnar dig att höra av dig till oss. Då kan vi boka in ett möte med dig som vi antingen har på kontoret eller över telefon, för att undersöka om vi kan hjälpa dig att vinna framgång med ditt mål. Tveka inte att höra av dig till oss!

För att vi skall kunna åta oss ett uppdrag måste ärendet uppgå till minst ett halvt basbelopp eller mer. Om ärendet gäller mindre summor kan vi således inte hjälpa dig.

Call Now ButtonKostnadsfritt första samtal