Om Vasa Advokatbyrå

Lång erfarenhet av juridik

Vasa Advokatbyrå grundades år 2002 av advokat Per-Ulrik Andersson. Vi är en allmänpraktiserande byrå med uppdrag inom främst fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, internationell privaträtt och försäkringsrätt.

Vi hjälper dig. 08 – 678 43 00 ingen kostnad på första samtalet, så du riskerar ingenting. Kontakta ditt försäkringsbolag, ofta täcks kostnaderna av dem.

För de allra flesta människor är behovet av att komma i kontakt med en advokat något som inte uppstår speciellt ofta i livet. Det är en situation som uppstått där känslor, ekonomi eller principer är inblandade.

Då vi på Vasa tar oss an en ny klient och ett nytt uppdrag, är bland det första vi tar reda på vad klientens motiv till kontakten med advokatbyrån är. Utan denna kännedom skulle byrån aldrig uppnå framgång. Det viktigaste för oss är synonymt med vad som är viktigast för klienten.

Vi har även lång erfarenhet av att hantera ärenden med koppling till Frankrike och Thailand. Vi har kontor i Stockholm samt i Mandelieu La Napoule på Franska rivieran. Vi har även samarbete med jurister i Thailand. Varmt välkommen att kontakta oss för en första kostnadsfri telefonkonsultation.

Väg

Detta är vad vi gör

Våra verksamhetsområden

Entreprenadrätt

Vasa advokatbyrå AB har stor erfarenhet av entreprenadtvister.

Fastighetsrätt

Fastighetsrätt är ett stort rättsområde inom juridiken som innefattar flertalet delområden såsom köp av fastighet, fel i fastighet, hyra och servitut.

Kommersiell hyresrätt

Vi biträder företag i hyresrättsliga tvister

 

Bostadsrätt

Bostadsrätter representerar stora ekonomiska värden och är för många en viktig affär

 

Avtalsrätt

Såväl privatpersoner som juridiska personer kommer ofta i kontakt med avtalsrätten

Nyproduktion

Vi företräder både säljare och köpare vid försäljning av nyproduktion.

Försäkringsrätt

Om du är missnöjd med ett beslut som ditt försäkringsbolag har fattat

Rättsskydd

Genom en hemförsäkring för privatpersoner eller en företagsförsäkring för företag ingår i de flesta fallen rättsskydd

Ring, ett samtal kostar inget