Vi har en lång erfarenhet av juridik

Vasa Advokatbyrå grundades år 2002 av advokat Per-Ulrik Andersson. Vi är en allmänpraktiserande byrå med uppdrag inom främst fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, internationell privaträtt och försäkringsrätt.

För de allra flesta människor är behovet av att komma i kontakt med en advokat något som inte uppstår speciellt ofta i livet. Det är en situation som uppstått där känslor, ekonomi eller principer är inblandade.

Då vi på Vasa tar oss an en ny klient och ett nytt uppdrag, är bland det första vi tar reda på vad klientens motiv till kontakten med advokatbyrån är. Utan denna kännedom skulle byrån aldrig uppnå framgång. Det viktigaste för oss är synonymt med vad som är viktigast för klienten.

Vi har även lång erfarenhet av att hantera ärenden med koppling till Frankrike och Thailand. Vi har kontor i Stockholm samt i Mandelieu La Napoule på Franska rivieran. Vi har även samarbete med jurister i Thailand.

Varmt välkommen att kontakta oss för en första kostnadsfri telefonkonsultation.

Per-Ulrik Andersson

Advokat, Ägare och VD
[email protected]

Verksam vid Vasa Advokatbyrå och medlem i advokatsamfundet sedan 2002. Chicago Kent College of Law, Illnois Institute of Technology, Master of International & Comparative Law, LL.M. 1993, Master of Financial Services Law, LL.M. 1991. Tingsmeriterad 1986-89.

Anna-Karin Ottosson

Chief business development officer (CBDO) Chefsjurist
[email protected]

Verksam vid Vasa Advokatbyrå sedan 2012. Tingsmeriterad, 2012. Minor Field Studies, MFS, stipendiat genom SIDA för examensuppsats i Brasilien. Erasmus stipendiat vid Universidade Católica Portuguesa i Lissabon.

Elias Berg von Linde

Biträdande jurist
[email protected]

Sandra Wessberg

Biträdande jurist
[email protected]

Cornelii Sandberg

Marknadsföring
[email protected]

Aleksandar Gajic

Trainee
[email protected]

Veronica Bjuhr-Reisig

Trainee
[email protected]

 

 

 

Call Now ButtonRing, ett samtal kostar inget